söndag 11 oktober 2009

En härlig tur på Lelången


Halva Thomas & Alice

Gandi vilar lite....



Alice tar en paus!







På väg mot matte:)

Thomas & Alice igen...


Gandi fikar efter godis, då tror han på kontakt!

Igår gick vi en lång promenad på gamla Lelången. Det var härligt väder och väldigt bra hundstråk. Det är långa raksträckor där man kan träna inkallning och för dem som kör rapport måste det vara idealiskt som nybörjarbana.
Skickar med lite bilder som jag tog.
Gandi är på gång. konditionen är inte den bästa men han är ung så han kommer sig snart. Han fick en elak bakterie i såret men det är så gott som läkt och förkylningen har även den gett med sig. Har inte skrivit om de sista sjukdomarna här på bloggen men jag börjar tro att de som läser även de kan få nog.
Nu är han i alla fall på gång så vi har kört lite spår och uppletande och han trivs som fisken med båda.
Om en vecka fyller Gandi 1 år och håll med om att han börjar se lite manlig ut.
Ha det gott så hörs vi!

4 kommentarer:

  1. Så fina dom är och så kul att höra att Gandi är ok nu. Vi går nog oxå på lelången ibland. Vid rådanefors. Det är väl lelången? Kanonvägar med gräs.
    Gandi ser ut som en riktig karl nu..:)

    SvaraRadera
  2. Lelången är ett bra ställe att traska på. Har en bit här i stan där jag gick mycket med Östen. vad tråkigt att det blev lite komplikationer efter operatioen. Men vad bra att han är på bättringsvägen. jobbit när dom små liven är sjuka.

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder du tagit !!
    Så gott att höra att ni är på G igen.Jag tycker att det borde räcka med elände för er del nu, det har ju varit riktigt mycke av den varan en tid. Då är det ju härligt när det är finfint väder så man kan ta såna goa promenader.
    Ha det gott alla 4:a:))

    SvaraRadera
  4. Lelången, ingen aning om var det är. Men det ser jätte fint ut. Man får passa på dagar när det är fint väder som i dag t.e.x. Gott oxå att höra att Gandi är på G igen, nu får det väl räcka med veterinärbesök för honom.

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.