lördag 29 augusti 2009

Skogspromenad när man är lite dagen efter...


Idag tog vi "Apambulansen" till skogen och plockade svamp. Tyvärr så mötte vi en dam med en full korg när hon kom ut från ett av mina favoritställen. Tur att det var i år när det finns så gott om dem. Vi gick ett par timmar och vi fick allt ihop en korg vi med. Nä nu är det dags att krypa till kojs. Imorgon skall jag vara tävlingsledare på Uddevalla brukshundklubb som har Lägre klass spårtävling.

7 kommentarer:

  1. 160 kr kg för kantareller på Maxi. Tror ja ska ställa mig på torget och sälja..:))

    Va fina dom är vovvarna..:)

    SvaraRadera
  2. Hej Ingan!! Det var ett tag sen sist. Vi har oxå vart till skogs ett antal ggr nu, och det är inte klokt vad mycke svamp det finns. Har aldrig nånsin haft sådana mängder i frysen som nu. Ha det gott :)))

    SvaraRadera
  3. Hej på er!
    Tänk om man hade varit lite företagsam så hade man kanske blivit rik denna höst. 160 kronor kg låter ju inte så dumt. Har varit ute ikväll igen och det är nästan så man blundar till
    slut annars kommer man aldrig hem.
    Tack B-M men nån fotograf blir jag väl aldrig. Blir riktigt avundsjuk när jag ser bilderna på din blogg. Nu är han ju verkligen fin men ni tar riktigt bra kortket.
    Ha det gott:)))

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Jaa, dessa svampar, jag plockar i stort sett på samma ställe, väntar jag en vecka så har det kommit tillbaka på det ställe jag varit, har nog alldrig varit med om det förut, helt otroligt, gott att ha i frysen till hösten, ja hösten verkar ju redan ha kommit med regn och blåst, inte kul, regnkläder och stövlar varje dag. Ha det

    SvaraRadera
  5. Hejsan!
    Mer svamp i skogen, nu får jag sluta att plocka får inte plats i frysen. Var i går och tränade på Uddevalla Bkh, Farkas var jätteduktig, vi hade inte varit där på länge och nya hundar, så jag var mäkta stolt över han, roligt, kanske det kan bli en BSL1 med honom till våren, får väl se vad som händer.

    SvaraRadera
  6. Hejsan!
    Jag igen som bara undrar var Ni tagit vägen, länge sedan du skrev något på din blogg, alltid kul att se dina hundar och vad ni gör. Så nu vill vi se lite nya kort.

    SvaraRadera
  7. Hej Fia!
    Jag har varit lite dålig på bloggandet på ett tag men det är väl så ibland. Det blir lite nyhetstorka du vet. Har tittat på dina fina bilder på träningen och det ser riktigt kul ut. Tyvärr så har Gandi råkat ut för en allvarlig magomvridning och ligger på Blå stjärnan. Han är opererad och mår efter omständigheterna bra. Just nu så väntar vi på besked. De första dygnen efter operationen är kritiska för hjärtat så han ligger med EKG och ständig övervakning.
    Vi hörs igen. Skall blogga om detta men jag vill veta hur det går innan.
    Kram Ingan

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.