söndag 19 juli 2009

Blåbär i massor




Alice och jag tog en sväng till skogen för att plocka lite svamp, men vi fastnade i blåbärsskogen. Jag hoppas det syns på bilden hur mycket bär det är.
Nu får jag nästan ångest för att vi skall åka nästa vecka men jag får hoppas de finns kvar när vi kommer tillbaka. Robban och Sanna skall bo i huset och passa katten. Skönt att slippa lämna det tomt.

5 kommentarer:

  1. En sån fin bild på vovven! Hanno är galen i blåbär och smultron..Det närmar sig nu...:))

    SvaraRadera
  2. Ja visst blev den bra. Ja jag förstår att du börjar bli nervös. Vi kan ju slappna av eftersom vi inte kan ställa någon av dem. Tyvärr.. men så är det ibland. Vi kommer igen nästa år. Jag skall hålla alla tummar jag har för er. Tror att det kommer att gå riktigt bra. Han är superfin Hanno! Mina hundar gillar också blåbär, hallon är ingen favorit direkt men en och annan jordgubbe har slunkit ner.

    SvaraRadera
  3. Jag trodde du skulle ställa storstjärnan. Vi slimmar nu iallefall. Inte så lätt men nu gäller det...:))

    SvaraRadera
  4. Ja vi hade ju hoppas på att ställa henne men nu blir det inte så. Vi vet inte om vi kommer iväg överhuvudtaget eftersom Gandi´s sår har börjat vätska och vi skall till veterinären i em. Det känns lite riskabelt att åka iväg med en hund som har tratt på svans,huvud och bandage på tassen. Men vi avvaktar någon dag till så får vi se om vi kommer iväg.

    SvaraRadera
  5. Va trist alltså. Men det viktigaste är ju att Gandi blir ok..

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.