söndag 12 juli 2009

Ny hundgård


Thomas är igång med arbetet på vår nya hundgård. Det är ett tungt arbete som jag klarar mig undan eftersom någon måste passa vår sjukling. Jag kompenserar det arbetet med lite fika och mat emellan. Nu är grunden i alla fall snart klar. Sedan skall det läggas plattor, sättas grindar och bygga ett vind och solskydd, sedan är den klar. Den blir 6x5 meter så den skall nog räcka till.

3 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Så duktiga ni är som bygger en ny hundgård, gott när den är klar eller hur?
    Vi hade otur med vår, när det regnade som mest så regnade det in i hundhuset, inte kul, men nu är det fixaat.
    Valparna är sååååå busiga trots regn så vill de vara ute och hålla igång, mamma Bettzi har fullt sjå med att hålla reda på dom, tur att hon hjälper mig. Hoppas att Gandi snart blir bra i sin svans.
    Kram Fia

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Ja det skall bli skönt när hundgården blir färdig. När man har hane och Tik så behöver de ju varra delade emellanåt. Idag har vi tagit 4 stygn på Gandis svans. Vi skall ta de sista två på Torsdag eftersom det inte var riktigt läkt. Jag förstår att det är full fart på valparna nu. Man blir riktigt avundsjuk på dig även om jag vet att det är mycket jobb. Efter ett litet tag kommer du bara ihåg det roliga, det är konstigt men så är det.
    Ha de!

    SvaraRadera
  3. Tja,
    Att bygga hundgård är riktigt kul men samtidigt lite "slit o släp". Tar det som ett träningspass och är snart klar. Sen blir det hängmattan.
    Thomas

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.