söndag 29 november 2009

Första Advent & El Classico



Pepparkakor & Glögg skall man ha när det är första Advent. Glöggen kom jag ihåg men pepparkakorna var det värre med. Skit samma, vi tog en Bayleys och det gick lika bra. Utegranen är huggen och pyntad med ljus. Under åren så har vi investerat i diverse ljusslingor men de vill inte lysa vitt utan får ett mesigt gulaktigt sken och det vill vi inte ha. Nu har vi gått tillbaka till traditionell julgransbelysning och det är enligt vårt tycke det finaste. Hm...eller så är det bara så att vi är sura för att vi inte kan få ljusslingorna att lysa vitt som alla andra:) Vi har även inventerat skogen på tänkbara Julgranar och vi är nöjda med det vi sett. Vi säger inte var vi hittat granen för vi är ju inte helt säkra på att vi håller oss inom markgränsen som vi får ta av!!!! Äsch tar vi på grannensl ämnar vi tillbaks den efter Jul så kan de ju alltid elda med den och då får de användning av den ändå. Då har vi haft den på tork och den brinner bra. Nu är det inte bara första advent idag utan även EL CLASSICO! Vi bänkar oss framför tv-n och får vi höra att Ibra sitter på bänken!! har väntat hela dagen på den här matchen (eller i alla fall Thomas) och så sitter han på bänken!!! Jag tröstar Thomas med att jag tror att han kommer in i andra halvlek och avgör matchen.... Nu skall ni se att det blir så.. Ha Ha.... Nu börjar matchen och jag får koncentrera mig. Hörs imorrn!


Kolla in Thomas på bilden. Tror inte han håller sig vaken tills Zlatan kommer in:))


Ha det gött!

3 kommentarer:

  1. Hahahaha... det blir nog ingen match för hans del...hihihi
    Tror inte att det är så bra med glögg, det är nog för starkt för honom...hihihi
    Det är tur att han inte e ett ljus som behöver släckas så här i advent, han har ju slocknat av sig själv.Hahaha...:))

    SvaraRadera
  2. Glömde att tända första ljuset i adventsstaken. Men vad gör det. kan ju göra det i dag. Slatan gjorde ju målet som alla väntat på när han kom in. Lite nöjd får gubben vara även om han slocknade.Hehe.

    SvaraRadera
  3. Ja du Susanne! det får bli Fanta när det är bra matcher så vi håller oss vakna. Han e´som han e´Zlatan men han är en fantastisk fotbollspelare.

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.