onsdag 13 januari 2010

Älgar i trädgården!!!

Mötte 4 älgar precis utanför trädgården i em . Tur att det är snö annars hade det väl blivit jakt. Båda hundarna var lösa och de brukar tycka det är lite käckt att dra på älg. Själv lider jag av älgskräck skall jag erkänna. De är ruskigt stora när man kommer nära. Hhuva säger jag bara....

6 kommentarer:

  1. Ja ... fytti fasen. skulle inte vilja stå öga mot öga med en sån..uschamej !!
    De är ju livfarliga !!:)
    Det är väll bra om hundarna kunde skrämma dom te skogs.

    SvaraRadera
  2. Visst är det stora djur, men samtidigt tycker jag att de är fina att se på, på avstånd, hur gick det med hundarna stack de iväg eller? Bettzi är en riktig jakthund så henne får jag ha anitngen i flexi eller under uppsikt hela tiden.

    SvaraRadera
  3. Hej du! Susanna, Anna o jag har tänkt att träffas lördag 23/1, plats o tid är inte helt bestämt, plats kanske på fotbollsplanen bortanför Camilla o Dick, väderfråga naturligtvis oxå. Håll koll här eller på FB om du tycker detta skulle vara kul.
    Ha det gott

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jättekul! Signeröd heter fotbollsplanen, jag kan åka dit imorgon och se hur mycket snö det är. Ni vet vi har ju fått 70cm här så det kanske blir till att pulsa runt. Jag hör av mig vidare om det. Ha det så länge!

    SvaraRadera
  5. Hej på er!
    Ta med en snöskoffa om ni ska in på signeröd, den vägen in där lär väl inte vara framkommen förrän 1 Maj som den ser ut.Prova kanske med grusplanen på Skolan eller varför inte grusplanen på bodele.Meddela gärna om tid så kanske vi dyker upp.

    Ha det gott
    Dick

    SvaraRadera
  6. Hej du Dick!
    Vi får väl ta skootern:)

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.