tisdag 2 februari 2010

Vaderkatastrof pa Teneriffa

Tjaba!
Nu ar vi pa Teneriffa och vad hander da. Varsta vaderkatastrofen sen 1940. Vagarna ar avstangda, skolorna ar stangda och stranden vi bor vid ar helt forstord. Det regnar och blaser storm och en tromb drog over inatt. Nu har vi det bra pa hotellet men de stackarna som bor har har det inte lika bra. Vi har inte haft sa mycket som en minuts sol men vem fan bryr sig!!!!!Vi ater fantastiskt gott o mycket " dricker lite ocksa" sa nar vi kommer hem sa kommer ni att kalla mig for " Fat Mammy White". Arligt talat sa skulle jag ju vilja fa nagra soltimmar innan vi kommer hem men vi kanske far vara glada att vi inte har spolats bort av allt vatten. Det ar en hel del folk som har kommit till skada, de far ivag i vattenmassorna och vagarna ar helt forstorda. Ni skall fa se bilder av elandet nar jag kommer hem. Ha det gott allihop sa ses vi om en knapp vecka!
Kram
Ingan & Thomas

3 kommentarer:

  1. Hej på er!

    Såg på Tv:n hur mycket jävla vatten det var på tenneriffa. Ni får rå om varandra på hotellet istället för att vara ute. Ha det så gott ni bara kan i eländet.

    Dick & Camilla

    SvaraRadera
  2. Fick höra talas om det av en jobbar kompis idag. Herre gud !! Har ju goa vänner där. Blev lite orolig, men det är ju skönt att ni klarat er undan det värsta. Ha det så mysigt ni bara kan... ni kan ju alltid krypa under täcket, det är ju alltid härligt när det är oväder ute.
    ha det så gott och hoppas att ni får lite sol i alal fall:))
    Kram;))

    SvaraRadera
  3. hej pa er!
    Vi har det bra pa hotellet. Det ar varre for de stackarna som bor har. dag har tom solen tittat fram. Enda minuset ar att thomas har fat magsjuka och far tillbringa dagen i sangen.
    Kram pa er!
    Ingan

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.