tisdag 1 december 2009

Silverbröllop!!

Idag för 25 år sedan så gifte vi oss Thomas och jag. Herregud, det är ju halva våra liv. Man skall väl inte ropa Hej förrän man är över bäcken men jag är i alla fall väldigt tacksam för att vi fortfarande har det bra och älskar varandra. Det är väl tyvärr inte alla förunnat att ha det så. Ikväll skall vi fira men det får bli med Cola eller Fanta eftersom det är jobb imorgon.
Ha det gott alla så hörs vi!

12 kommentarer:

  1. Grattis till bröllopsdagen. Håller med dig om att i dag är det inte så vanligt att äktenskap håller så länge, bara att grattulera. Vi blir 23 år till sommaren, hjälp vad tiden går.
    Ses på Söndag
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Då är ni inte så långt efter. Vi tillhör nog de unika nuförtiden.
    Kram
    Ingan

    SvaraRadera
  3. Man får väl gratta på bröllopsdagen, Själv har vi bara hunnit till sju år i sommar.

    SvaraRadera
  4. Grattis Ingan & Thomas till de 25 åren.
    Då är vi ungefär i samma klass. Vi firade i sommras 25 år tillsammans och den 23 /12 firar vi 20 årig bröllopsdag, det är väl inte så illa "pinkat" det heller? :))
    Ha en trevlig afton

    SvaraRadera
  5. Grattis en dag i efterskott kära päron! Hoppas ni hade en riktigt mysig kväll! Imorgon och i helgen blir det mys igen för då kommer jag hem! Kram

    SvaraRadera
  6. Googlade på Ingan och trodde att jag skulle hitta mig själv. Det finns 14 Ingan och jag är en och du är en.Har träffat och hört talas om fler, men trodde inte att vi var så många. Visste du?
    Eva

    SvaraRadera
  7. Hej Eva!
    Kul att du hittade hit. jag har också Googlat på Ingan och sett att vi är fler. Nu var ju inte jag så påhittig så jag tog kontakt. Tack för det. Kan bara tala om att Ingan kommer ifrån mitt smeknamn som jag haft sen länge. Ser att du heter Eva! Hur kom du på Ingan?

    SvaraRadera
  8. Hej igen!
    Döptes till namnet efter farmor som hade det som smeknamn.Flera i Västergötland är döpta efter henne.Annars skulle jag haft Eva som tilltalsnamn. Apropå hundar:Jag har en flat, som heter Love.
    Ingan Eva

    SvaraRadera
  9. Hejsan!
    Var tog du vägen i dag, vi blev lite oroliga så att inget hade hänt. Jarre försökte att ringa dig. Vi hade roligt i alla fall, så kul att se dessa halvsyskon till Farkas, de är så fina båda två o gulliga naturligtvis o fulla i bus. Men vi ska träffas igen så då får du komma.

    SvaraRadera
  10. Hej Fia!
    Ursäkta mig men det hände lite saker som gjorde att jag inte kunde komma. Hade inget telefonnummer till er och min mobil låg hemma på tyst läge. ser fram emot nästa tillfälle.
    Ha det gott!
    Ingan

    SvaraRadera
  11. God Jul på Er o Ett Gott Nytt År.
    Åker till Göteborg över Julen med hundar o 6 barn, ja det blir nog bra.
    Peppakaks deg iordningsgjord i dag som ska stå i kylen tills i morgon då blir det bak, brukar ha pepparkakor både högt o lågt.
    flera nya kort finns att skåda på bloogen.
    Julkramar

    SvaraRadera
  12. God fortsättning på helgen. Mycket snö ska ut å köra släde med hundarna. Ja det var inte så lätt med 6 barn o mina två, de är ju inte vana vid barn o barnen var inte vana vid hundar så ja du kan tänka dig, men Jul blev det ändå. Glömde naturligtvis kameran som vanligt men jag ska få kort sända till mig.

    SvaraRadera

Tack för att jag får din uppmärksamhet.